Naam: Micha van der Heyde

Geboortedatum: 19-08-1971

Rijopleiding: Rijbewijs B - Rijbewijs BE - Taxiopleiding

Lesauto: Witte BMW 1 Serie - Land Rover Discovery
        

Hallo! Mijn naam is Micha en ik ben woonachtig in Bergen op Zoom. Ik ben getrouwd en vader van een dochter van 13 jaar. Ik werk als verkeersdocent bij Verkeersschool de Groen: naast praktijkles geef ik ook theorieles.

In mijn vrije tijd doe ik aan geocachen, ook wel het zoeken van verstopte ‘schatten’ (of zoals het ook wel eens omschreven wordt: ‘Finding Tupperware in the forest, using billion dollar satellites’). Hierdoor kom ik vaak op zeer mooie plekken. Daarnaast maak ik graag muziek (djembé en Braziliaanse percussie en heel soms nog gitaar) en is lekker koken ook een hobby (en eten natuurlijk). Mijn dochter danst fanatiek Iers, (inter)nationale wedstrijden en optredens, dus daar zijn we ook veel mee bezig.

Ik ben inmiddels al 17 jaar verkeersdocent. In 2014 ben ik bij Verkeersschool de Groen begonnen. Het werk spreekt mij vooral aan vanwege de variatie maar natuurlijk ook het bijbrengen van vaardigheden en het overdragen van kennis om uiteindelijk voor een geslaagd resultaat te gaan!