Je autorijbewijs

Haal je bij De Groen

Welkom bij Verkeersschool De Groen,
het begin van jouw autorijles in Zegge

Bij Verkeersschool De Groen begrijpen we dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is in je leven. Daarom bieden we in Zegge op maat gemaakte rijopleidingen aan die zijn ontworpen om jou niet alleen te helpen slagen voor je rijexamen, maar je ook veilig en zelfverzekerd op de weg te maken. Meld je aan en plan snel je autorijles in!

Waarom Kiezen Voor Verkeersschool De Groen in Zegge?

  • Lokale Expertise: Onze instructeurs in omgeving Roosendaal kennen elke hoek van de omgeving. Ze zijn ervaren met de specifieke verkeerssituaties in onze regio en passen de rijlessen aan op basis van de meest voorkomende scenarios en routes.
  • Flexibele Lesplanning: We begrijpen dat onze leerlingen een druk leven hebben. Daarom bieden we flexibele lestijden aan die passen bij jouw persoonlijke en professionele verplichtingen.
  • Hoog Slagingspercentage: Ons doel is om je in één keer te laten slagen. Onze resultaatgerichte benadering en jarenlange ervaring in jouw omgeving zorgen voor een bovengemiddeld slagingspercentage.
  • Persoonlijke Aanpak: Je leert rijden in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Elke leerling krijgt een persoonlijke begeleiding en een lesplan dat afgestemd is op zijn of haar vaardigheden en leertempo.

Je eerste autorijles in Zegge?

Je eerste autorijles, leuk maar ook spannend! Wij vertellen jou vast wat je kunt verwachten van je rijlessen bij Verkeersschool De Groen in Zegge. Als eerste maak je kennis met je rijinstructeur. Je wordt altijd op je gemak gesteld zodat jij met een fijn gevoel de rijlessen kan volgen.
In je eerste autorijlessen leer je de basis van het autorijden. Je begint met het juist instellen van je stoel en spiegels. Vervolgens leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Gaat dat al best goed? Dan is het tijd om door de diverse wijken van Zegge te rijden. Je leert alles over verkeersregels, voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen, zoals parkeren, achteruit rijden, hellingproef en keren.
Heb jij deze vaardigheden al aardig onder de knie? Dan neem je de snelwegen rondom Zegge onder de loep. Jouw instructeur wijdt je in in de specifieke verkeerssituaties die je op de snelweg kunt tegenkomen. Je leert veilig in- en uitvoegen en inhalen – cruciale vaardigheden die je moet beheersen voor je examen.

Na de autorijlessen bij Verkeersschool De Groen ben jij volledig voorbereid om je rijexamen met vertrouwen tegemoet te treden. Elk aspect van je training is ontworpen om jou te transformeren in een bekwame en zelfverzekerde bestuurder, klaar om veilig deel te nemen aan het verkeer.

Auto rijbewijs

30 Rijlessen
2250
2024
  • Gratis Proefles
  • Lessen van 60 min
  • Moderne auto's
  • Schakel of Automaat

Waarom bij De Groen?

Al meer dan 1000 geslaagden veilig op de weg!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten om te starten met autorijlessen?

Je moet minimaal 16,5 jaar oud zijn om te starten met rijlessen en 17 jaar om het praktijkexamen af te leggen. Vanaf 17 jaar mag je rijden onder begeleiding van een coach tot je 18 bent.

De duur van een rijopleiding varieert per leerling. Gemiddeld hebben leerlingen tussen de 30 en 40 uur rijles nodig voordat ze klaar zijn voor het examen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt.

Ja, bij veel rijscholen, waaronder Verkeersschool De Groen, kun je de kosten voor de rijopleiding in termijnen betalen. Contact info@verkeersschooldegroen.nl voor de mogelijkheden.

Wij bieden speciale begeleiding voor leerlingen met rijangst of faalangst, met instructeurs die ervaring hebben in het ondersteunen van deze leerlingen om met hun angsten om te gaan en succesvol het rijexamen af te leggen.

Aanmelden Rijbewijs

Aanmelding is gelukt, we komen z.s.m. bij u terug met aanvullende informatie.

Aanmelden Rijbewijs

Aanmelden Rijbewijs