Vragen over

Jouw autorijbewijs

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten om te starten met autorijlessen?

Je moet minimaal 16,5 jaar oud zijn om te starten met rijlessen en 17 jaar om het praktijkexamen af te leggen. Vanaf 17 jaar mag je rijden onder begeleiding van een coach tot je 18 bent.

De duur van een rijopleiding varieert per leerling. Gemiddeld hebben leerlingen tussen de 30 en 40 uur rijles nodig voordat ze klaar zijn voor het examen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt.

Ja, bij veel rijscholen, waaronder Verkeersschool De Groen, kun je de kosten voor de rijopleiding in termijnen betalen. Contact info@verkeersschooldegroen.nl voor de mogelijkheden.

Wij bieden speciale begeleiding voor leerlingen met rijangst of faalangst, met instructeurs die ervaring hebben in het ondersteunen van deze leerlingen om met hun angsten om te gaan en succesvol het rijexamen af te leggen.

Ja, naast praktijklessen bieden wij ook een uitgebreid theorieprogramma aan om je volledig voor te bereiden op het theorie-examen.

Onze ervaren instructeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan met een breed scala aan leerbehoeften en passen de rijlessen aan om elke leerling individueel te ondersteunen.

Met behulp van onze rijbewijs-app kun je jouw progressie volgen en krijg je gedetailleerde feedback na elke les.

We bieden extra ondersteuning en herhalingslessen aan om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent voor je herexamen.

Wij bieden flexibele lesroosters aan, inclusief avond- en weekendlessen, om aan de behoeften van al onze studenten te voldoen.

Tijdens je proefles zal onze instructeur je vaardigheidsniveau beoordelen en een aanbevolen lespakket voorstellen dat het beste bij jouw behoeften past.

Je kunt je eenvoudig inschrijven via onze website of door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het starten van je rijopleiding.

Al meer dan 1000 geslaagden veilig op de weg!

Waarom bij De Groen?

Aanmelden Rijbewijs

Aanmelding is gelukt, we komen z.s.m. bij u terug met aanvullende informatie.

Aanmelden Rijbewijs

Aanmelden Rijbewijs